«La maleta pedagògica», un recurs per promoure l'art a les escoles

La novedosa iniciativa està impulsada per ACVic Centre d'Arts Contemporànies

Anastàsia Klimkovich
09 de desembre del 2015
Actualitzat el 12 de desembre a les 7:23h

La Maleta Pedagògica Foto: ACVic Centre d'Arts Contemporànies


ACVic Centre d'Arts Contemporànies ha presentat una original "maleta pedagògica" amb el nom d'Art + Escola + Llum, amb l'objectiu de promoure l'art a les escoles, com també fonamentar la col·laboració entre alumnes i docents. D'aquesta manera es facilita al professorat material senzill per realitzar algunes activitats desenvolupades per les escoles que han participat en l'edició de l'art. 

La maleta se cedirà gratuïtament a algunes de les escoles com també centres culturals de tot Catalunya i servirà per realitzar activitats educatives, artístiques relacionades amb la llum. La maleta permet jugar amb el llum, les ombres, canviar de color els objectes com també entendre la síntesis dels colors i conèixer quins són els primaris i secundaris, crear ambients i paisatges, un conjunt d'objectes i formes i molt més.

Tot i que la maleta encara està en el procés de llançament són ja més d'una vintena de centres que l'han sol·licitat, concretament a la comarca, Manlleu, Torelló, Vic, Sant Miquel de Balenyà. De moment es compta amb dues unitats disponibles. Aquest projecte està impulsat per ACVic Centres d'Arts Contemporànies amb l'ajuda de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat de Catalunya.
 

La maleta pedagògica. Foto: ACVic Centre d'Arts Contemporànies

Arxivat a