Renfe reforça la línia de Vic pel Mercat Medieval

Els trens de Rodalies oferiran 6.600 places addicionals

Redacció Osona.com
03 de desembre del 2015
Renfe incrementarà l’oferta habitual en els serveis de Rodalies de la línia 3 (L’Hospitalet-Puigcerdà per Vic) des de divendres, 4 de desembre, fins al diumenge, dia 6, amb motiu de la celebració del Mercat Medieval de Vic. Davant el previsible augment de viatgers, un total de 16 trens circularan en doble composició, és a dir, s’ofertaran 6.600 places addicionals diàries.
 
El Mercat Medieval és una de les cites del calendari firal de Vic més important. Atrau cada any milers de visitants que es deixen seduir per la seva màgia. Durant quatre dies, del 5 al 8 de desembre, el centre de la ciutat es convertirà en un gran poblat medieval on hi conviuran artesans i firaires, tavernes, perfums i sabons, coques, pans acabats de fer i formatges, productes de tota mena que es barrejaran entre unes 360 parades d’acurada ambientació, i centenars de personatges disfressats de l’edat mitjana.

Des de Renfe, es considera que els dies de més afluència de gent seran els del cap de setmana, que és quan habitualment es redueix el nombre de combois, per això el reforç. El dilluns i el dimarts ja circularan els trens habituals d’un dia laborable.

Els viatgers que desitgin desplaçar-se fins la capital d’Osona disposen d’un servei de trens que enllacen Barcelona i Vic amb una freqüència mitjana d’un tren cada 30 minuts. El temps de viatge entre ambdues ciutats oscil·la entre 1 hora i 20 minuts i 1 hora i 35 minuts.

Per a més informació els clients poden dirigir-se a les estacions, al telèfon 900 41 00 41, a l’app de Rodalies, i als web de Rodalies i de Renfe.
 

El Mercat Medieval de Vic 2015: novetats, mapa, fotos, programa, horaris...

Programa d'activitats del Mercat Medieval de Vic 2015

Més informació, des del web de Fires i Mercats

Galeries de fotos del Mercat Medieval de Vic, 2002-2014

Arxivat a