La UVic-UCC tanca els números amb un superàvit de 68.000 €

Els ingressos de l’any passat van sobrepassar els 33,6 milions d’euros | La Universitat renova el contracte programa amb la Generalitat

Redacció Osona.com
30 de novembre del 2015
Actualitzat el 01 de desembre a les 8:52h

Joan Turró, director general de la FUB, fa uns dies a la UVic. Foto: Adrià Costa


Els comptes de l’any passat de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) van tenir un superàvit de 68.728 euros gràcies a l’augment d’un 5’3% en els ingressos, que s’han situat en 33.631.594 milions d’euros, tal com va explicar fa uns dies Joan Turró, director general de la Fundació Universitària Balmes (FUB), en una trobada amb els periodistes locals, on es van desgranar les xifres de matriculació d’enguany. La previsió del pressupost d’aquest any és tancar amb un superàvit de 20.500 euros i amb uns ingressos de 34.692.653 milions d’euros, un 3% més que el curs passat. Segons Turró, aquestes xifres demostren que “tenim una entitat solvent i que ha pogut eixugar el dèficit històric”.

Turró també va explicar que la Generalitat ha renovat la confiança amb la institució i ha tancat un nou contracte programa que serà vigent els pròxims 3 anys i que permet consolidar l’aposta pel model de funcionament de la UVic-UCC. Segons aquest nou acord, la UVic rebrà 7,8 milions d’euros fins al 2018 condicionats, com en les ocasions anteriors, al compliment d’objectius estratègics.

Pel que fa a les inversions, el curs passat se’n van fer per valor de 1,1 milió d’euros, corresponents sobretot a la millora d’espais docents i equipament TIC. Per a aquest curs, les inversions són d’1,2 milions d’euros i s'adreçaran a la segona fase de la Casa Convalescència,  actuacions de millora energètica o llibres per a la biblioteca.
 
 
Arxivat a