La Xarxa engega «Ben trobats», magazín matinal a les televisions locals

El programa s'emet de dilluns a divendres de 10 a 12 h | Adolescents.cat hi participa

Nació Digital
29 de novembre del 2015
Actualitzat a les 7:48h
La Xarxa, al costat de les televisions locals, engeguen Ben trobats, un magazín matinal de proximitat que s'emetrà en directe de dilluns a divendres de 10 a 12 h. El programa, que contemplarà entreteniment, divulgació i informació de servei i comptarà amb periodistes dels canals implicats per donar-li una "mirada territorial", arrencarà aquest dilluns vinent.

Uns dels objectius que es plantegen és apropar la realitat de les comarques catalanes a l'àrea metropolitana. La fins ara cap d’informatius de Canal Terres de l’Ebre, Clara Tena, n'és la directora i presentadora, mentre que l'osonenc David de Dios n’és el subdirector. A banda, les tertúlies diàries seran conduïdes per periodistes dels diferents canals. Entre aquests professionals hi haurà Clara Armengol (VOTV), Carles Cortés (TAC 12), Albert Brosa (Olot Televisió), Elisabeth López (Canal Reus TV), David Mir (Banyoles TV), Jaume Borja (Canal Terres de l’Ebre) i Ares Escribà (Lleida TV).

Segons expliquen en un comunicat, l'economia domèstica, les reivindicacions socials de les dones i la crònica rosa seran alguns dels continguts de les tertúlies de Ben trobats. A més, hi haurà seccions dedicades a la sexologia, el coaching, la nutrició, l’humor, la gastronomia i el món dels joves, en aquest cas a càrrec dels reporters del programa Adolescents.cat.

Ben trobats es podrà veure a través de VOTV, Olot TV, Canal Reus TV, Banyoles TV, Canal Terres de l’Ebre, Lleida TV, Gavà TV, Cugat.cat, Mollerussa TV, Balaguer TV, Televisió del Berguedà, Canal Taronja Central, Canal Taronja Anoia, Canal Blau TV, ETV, TV Ripollès, TV Costa Brava, TAC 12, Empordà TV, Pirineus TV, Nord, Vallès Visió, TV Vandellòs, Tàrrega TV, El Punt Avui TV i Televisió de Cardedeu. 

També es podrà seguir en streaming al web del programa.