Arkadi Volodos, un dels millors pianistes del món, actua diumenge a l'Atlàntida

El concert culmina una programació de luxe, en motiu de Santa Cecília

Arkadi Volodos
Arkadi Volodos
Redacció Osona.com
28 de novembre del 2015
Actualitzat a les 6:51h

Amb motiu de la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, l'Atlàntida Centre d'Arts Escèniques d'Osona i Escola de Música i Conservatori de Vic (l'EMVIC) han programat una setmana intensa d'activitat musical que culminarà el diumenge, 29 de novembre, amb el recital d'Arcadi Volodos, considerat un dels millors pianistes del món. El concert començarà a les 6 de l tarda.

Arribat al punt de plena maduresa dins la seva fulgurant carrera, el prestigiós pianista rus se centra en aquest concert a Vic en dos dels autors essencials del romanticisme alemany, Brahms i Schubert, i fuig així de virtuosismes gratuïts per enfrontar-se a peces denses i complexes, però d’una sensibilitat corprenedora.

Arcadi Volodos, nascut el 24 de febrer de 1972 a Sant Petesburg (Rússia), és reconegut per la seva gran tècnica virtuosística. Va començar la seva formació musical estudiant cant i més tard s’interessà en la direcció d’orquestra mentre va ser estudiant a l’Escola Capella Glinka i al Conservatori de Sant Petersburg. Tot i que havia tocat el piano des de l’edat de vuit anys, no va dedicar-se a un estudi seriós de l’instrument fins al 1987. La seva formació pianística formal va tenir lloc al Conservatori de Moscou amb Galina Eguiazarova. Volodos també va estudiar al Conservatori de París amb Jacques Rouvier. Finalment va estudiar a Madrid, a l’Escola Superior de Música Reina Sofía amb Dimitri Bashkirov.

Al llarg de la seva carrera ha obtingut nombrosos i importants premis internacionals.
 

Més informació i compra d'entrades

Arxivat a