La Molina obre les portes i inicia la temporada d'esquí

L'estació ha posat en marxa el remuntador que dóna accés a la Pista Llarga

Nació Digital
28 de novembre del 2015
Actualitzat a les 6:43h

La Molina Foto: FGC


L'estació d'esquí La Molina ha obert, aquest divendres 27, les seves portes, tot posant en funcionament el telecadira que dóna accés a la Pista Llarga. Això ha estat possible gràcies a la notable baixada de temperatures, que ha emblanquinat les muntanyes i ha permès començar a preparar les pistes esquiables, amb un gruix d'entre 20 i 30 centímetres de neu pols.

Així doncs, aquest primer cap de setmana ja s'engeguen els motors d'aquesta pista cerdana que també trepitja muntanyes berguedanes, tot esperant que, de cara als pròxims dies, continuï una meteorologia favorable, amb fortes nevades perquè es puguin posar en marxa com més aviat millor la resta d'instal·lacions. L'objectiu, segons ha informat Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), és assegurar l'arrencada del màxim nombre de remuntadors com més aviat millor perquè, de cara al Pont de la Puríssima, es pugui garantir un "inici de temporada rodó".

A part de La Molina, la resta d'estacions gestionades per FGC (Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé) tenen previst obrir a principis del mes de desembre.