ERC Vic incorpora cinc cares noves a la seva executiva

Pere Ricart, reelegit president de la secció local

Redacció Osona.com
27 de novembre del 2015
Actualitzat el 30 de novembre a les 20:11h

Foto de família de la nova executiva. Foto: ERC Vic


La secció local d’ERC a Vic va celebrar dijous, 26 de novembre, una assemblea on es va renovar l’executiva. L’acte va tenir lloc al centre cívic Can Pau Raba.

Els militants van tornar a escollir Pere Ricart com a president. La nova executiva presenta cinc novetats: Albert Sicíla, que és el secretari d’organització; Núria Altamiras, de la dona; Albert Ilari, de medi ambient; Maria Balasch, regidora que prové de Som Vic i que agafa l’àrea de política municipal; i Joncal Esquís. Per altra banda, continuen Santi Crusellas (finances), Albert Palou (imatge i comunicació), Josep M. Diéguez (entorn), Joan Ballana (portaveu del grup municipal) i els vocals Pau Comes i Ramon Cirera. En relació a l'anterior executiva, escollida el 2012, cauen alguns noms significatius com Joan López o Toni Bou.

Un dels principals objectius de la nova executiva és el de fer créixer i continuar explicant el projecte de ciutat d’ERC-Som Vic, amb l’objectiu de guanyar les properes eleccions, donant la cobertura i el suport necessari al grup municipal, amb cinc regidors, va argumentar Ricart davant l’assemblea.

Per al president, també és essencial fer créixer el partit a Vic amb militants nous, establir majors sinergies amb Som Vic, com a porta d’entrada al projecte d’ERC a la ciutat, i ajudar a fer gran el projecte d’ERC nacional per la nova república catalana.
Arxivat a