Mor als 54 anys Ramon Font, regidor de Prats de Lluçanès

L’Ajuntament decreta tres dies de dol

Ramon Font
Ramon Font | Aj. de Prats de Lluçanès
Redacció Osona.com
26 de novembre del 2015
Actualitzat el 27 de novembre a les 9:06h
L’Ajuntament de Prats de Lluçanès ha decretat tres dies de dol per la mort del regidor de Via pública i Espais públics, Ramon Font, amb 54 anys d’edat, a causa d'una greu malaltia que patia des de fa mesos. Al llarg d’aquests tres dies, les banderes onejaran a mitja asta a la façana de l'edific consistorial i es realitzarà un minut de silenci en tots els actes oficials programats.

L’horari de visites al tanatori és de 5 a 8 de la tarda d’avui, dijous, i de 10 a 1 del matí de demà, divendres, 26 de novembre. La cerimònia exequial se celebrarà a l’Església Parroquial de Prats, aquest divendres a les 4 de la tarda.

Font, que havia treballat en el tèxtil local, havia estat president de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Lluçanès i soci de diferents entitats locals. El finat havia estat regidor a l'Ajuntament des de l'any 2009, en aquesta legislatura a l'equip de govern.

Tots els regidors de l’equip de govern i la família agraeixen les mostres de suport i preocupació mostrades durant els últims dies en relació amb l’estat de salut del regidor d’ERC a Prats.

El grup municipal de Convergència de Prats de Lluçanès ha lamentat la mort de Ramon Font en un comunicat i ha expressat el seu condol a la família, amics i companys d'ERC.

 

Les banderes de l'Ajuntament de Prats de Lluçanès, a mitja asta. Foto: Ajuntament de Prats de Lluçanès