Roda distingeix cinc empreses històriques del poble

Mobles Bellmunt, Maria Dolors Comasòlivas Vila, Ramon i Jaume Lladó Molist, Sanglas i Maria Dolors Torrent celebren enguany aniversaris destacats

Els guardonats, amb l'alcalde i els regidors
Els guardonats, amb l'alcalde i els regidors | Aj. Roda de Ter
Redacció Osona.com
26 de novembre del 2015
Actualitzat el 30 de novembre a les 12:37h

L’Ajuntament de Roda de Ter va distingir aquest dimarts, 24 de novembre, cinc empreses i comerciants del poble, amb mig segle o més d’història, que aquest any celebren un aniversari destacat. Ho va fer en el marc del ple municipal.

Els guardonats van ser Mobles Bellmunt, que enguany celebra el 100è aniversari; Maria Dolors Comasòlivas Vila, i Ramon i Jaume Lladó Molist CB, el 75è; i Sanglas SL i Maria Dolors Torrent, el 50è. La moció aprovada destaca el fet que siguin empreses de referència en el municipi en la comercialització dels seus productes durant dècades. La Cambra de Comerç de Barcelona, en la 19a edició del Dia de la Cambra, ja va distingir aquestes empreses el passat mes d’octubre en reconeixement al seu esforç i consolidació en el temps.

L’alcalde de Roda de Ter, Albert Serra, i el regidor de Promoció Econòmica, Antoni Vila, els van entregar un diploma de reconeixement i una rèplica del Pont Vell de Roda. El plenari va felicitar els empresaris per la seva trajectòria i se’ls va agrair la feina que estan portant a terme. La moció va ser aprovada per unanimitat.

Suport a la desconnexió amb Espanya

El ple també va aprovar per unanimitat una altra moció de suport a la resolució 1/XI del Parlament de Catalunya, sobre l’inici del procés polític a Catalunya com a conseqüència dels resultats electorals del 27 de setembre de 2015, i que fixen els termes de l’inici de la ruptura amb l’Estat espanyol.

El text expressa que “des del món municipal volem estar, una vegada més, al costat del Parlament de Catalunya en l’exercici de la voluntat del nostre poble i expressar la nostra total coincidència de plantejaments amb la cambra catalana”.

La moció estava presentada per tots els grups del consistori, o sigui, IPR, CiU i ERC.
 

Més informació del ple, des del web municipal

Arxivat a