Les Vesprades de Tardor posen música a Centelles

Joves músics interpretaran durant quatre dies diferents estils musicals, des del flamenc fins al jazz i la música clàssica

Toni Carrasco
25 de novembre del 2015
Actualitzat a les 17:24h
Una nova edició de les Vesprades de Tardor de Centelles s'iniciarà aquest dijous, 26 de novembre, a les 20:15 hores, amb l'actuació de Joves Intèrprets de la Orquestra de Cambra de l'Escola de Música de Centelles i el Quartet Coll de l'EMVIC. Una dotzena de joves músics d'entre 16 i 18 anys interpretaran peces de  Purcell,  Meyer i Haendel per acabar amb el tema principal de la popular sèrie televisiva "Joc de Trons".

El certamen musical dedicat als joves intèrprets continua divendres, amb el jazz-soul de Leila, acompanyada d'una banda formada per tres coristes, baix, bateria i teclat. El seu estil sofisticat i elegant ja l'ha portat, entre d'altres, a actuar al Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Interpretarà peces dels seus darrers àlbums Black Roses i Influences. Un estil personal, barreja de soul, neosoul, hip-hop, funk, jazz, blues i gospel creant un so fresc on predomina l'harmonia vocal.

Dissabte el local de la Violeta es convertirà en un "tablao flamenc"  amb toque, cante i baile per donar acollida a Juan Antonio López Sextet.  El guitarrista  endinsarà els presents en la màgia del més pur flamenc amb bulerías, soleás, tanguillos i tarantas.

I diumenge a la tarda, la clausura del cicle,  amb la Orquestra de Cambra de Vic (OCV) amb la peça “Pere i el Llop”, de Sèrguei Prokofiev. Sota la batuta de Jordi Mora es podrà escoltar una composició dedicada als  més menuts de la casa i on el paper dels instruments i el seu so s’identifiquen amb personatges d'un conte.

Totes les actuacions tindran lloc al local de la Violeta, excepte la darrera que es portarà a terme al Casal Francesc Macià. El preu per actuació és de 8 euros però es poden aconseguir abonaments per les quatre sessions.

Les Vesprades de Tardor  estan organitzades pel centellenc Jordi Sala, sota el patrocini de l'Ajuntament de Centelles.
 

Més informació i programació

Arxivat a