Marc Capdevila porta una de les seves novel·les al teatre

L'obra "Freda, gairebé gelada" es podrà veure dissabte a l'Espai ETC de Vic

Redacció Osona.com
25 de novembre del 2015
Actualitzat a les 19:34h
Marc Capdevila, a Ripoll
Marc Capdevila, a Ripoll | L. Casademont

Cartell de l'obra.

El grup de teatre de Tona'78 Talia torna a l'ETC Teatre de Vic, desprès d'un any amb un nou espectacle de dramatúrgia pròpia. Es tracta de l'obra Freda, gairebé gelada, basada en la novel·la de l'escriptor tonenc Marc Capdevila que el 2013 va guanyar el Premi Boira de Teatre. El mateix autor ha adaptat el guió al teatre.

El muntatge es podrà veure aquest dissabte, 28 de novembre a les 21.30 hores. L’obra es va va estrenar la setmana passada a Tona. en el marc de la festa major.

La trama de l'obra gira vers un home vidu que segresta una jutgessa i la seva família perquè aquesta va condemnar al seu fill. A través d'informacions de la família, l'home intentarà que la jutgessa s'impliqui en el cas més important de la seva vida i tot trontolla fins arribar a un final més que sorprenent.

 

Marc Capdevila, a la Portalada de Ripoll. Foto: Lourdes Casademont

Marc Capdevila Clapera va néixer a Vic l’any 1966. L'any 2007 va rebre el premi Sebastià Juan Arbó pel títol Aigua Pudenta, una novel·la ambientada a Tona. També va publicar l'obra La Querosenca, on parla sobre la crisi econòmica amb un to optimista. La seva última entrega va ser la Biblia de Pedra, un llibre editat per Edicions 62 que va ser un gran èxit de vendes a Ripoll.

Capdevila escriu articles d'opinió al bisetmanari El 9 Nou i ha realitzat alguns documentals per televisió com Els búnquers del Pirineu o Manén, el geni oblidat. També ha estat guionista de la websèrie d'humor Solisombra, els capítols de la qual va publicar regularment Osona.com.
 

Més informació i compra d'entrades

Arxivat a