El «Black Friday» dóna el tret de sortida de la campanya de Nadal a Vic

Uns 200 comerços ofereixen descomptes especials | El programa inclou una desfilada de moda

Una botiga de Vic, divendres
Una botiga de Vic, divendres | A. Costa
Redacció Osona.com
26 de novembre del 2015
Actualitzat el 27 de novembre a les 16:55h

El «Black Friday» ha anat agafant empenta els darrers anys. A la imatge, una botiga de Vic, aquest divendres. Foto: Adrià Costa


El Black Friday arriba aquest divendres i dissabte, dies 27 i 28 de novembre a Vic. Un dia que té per objectiu motivar els clients amb descomptes especials i que servirà per iniciar la temporada de les compres nadalenques. 

El Black Friday és una idea importada dels Estats Units on el divendres després del dia d'Acció de Gràcies els comerços ofereixen importants rebaixes a les botigues.

A Catalunya aquest dia s'està establint amb força els últims anys i ja s'ha oficialitzat com el tret de sortida a la campanya de Nadal. Vic Comerç preveu que més de 200 botigues participin en aquesta iniciativa.

L'horari comercial serà el convencional, tot i que alguns establiments allargaran l'obertura fins a les 22:00 hores. Les botigues realitzaran diverses activitats de reclam a títol individual i a dins l'establiment. En paral·lel, s'organitzarà una desfilada de moda a la Rambla del Passeig pel dissabte a la tarda.

Consulteu alguns consells per comprar amb garantia i aprofitar les ofertes.
 

El «Black Friday» ha anat agafant empenta els darrers anys. A la imatge, una botiga de Vic, aquest divendres. Foto: Adrià Costa

Arxivat a