Cinc lladres entren en una casa de Folgueroles i colpegen la persona que hi residia

Els Mossos d’Esquadra detenen tres dels agressors | La investigació continua oberta

Redacció Osona.com
23 de novembre del 2015
Actualitzat a les 16:37h
Els Mossos d’Esquadra van detenir el dijous 12 de novembre tres homes, de 34, 25 i 22 anys, tots tres veïns  de Manlleu, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació a interior d’un domicili de Folgueroles. Els lladres van retenir i colpejar la persona que hi residia.

Els fets es van produir al voltant de les 3 de la matinada de l’1 de novembre. La víctima es trobava sola dormint a casa seva i va sentir un soroll que venia del passadís. Quan va anar a mirar què passava es va trobar quatre persones que la van retenir i colpejar diverses vegades, per tal de saber on tenia els objectes de valor.

Mentre els lladres buscaven objectes per la casa, va entrar una cinquena persona a ajudar-los. Un cop van tenir el botí, els cinc van fugir del lloc.
 
Després de diverses indagacions, el 12 de novembre els Mossos van localitzar i detenir tres dels presumptes lladres. La investigació continua oberta i centrada en la recerca dels altres dos individus.

Els detinguts, tots amb antecedents, van passar el dia 14 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a