Gurb, de festa major

Torna la gresca, amb un munt d'activitats

Redacció Osona.com
20 de novembre del 2015
Actualitzat el 21 de novembre a les 14:14h
La festa major de Gurb va arrencar el passat 14 de novembre amb el concert jove amb Est Oes, Oques Grasses, Nyandú i Tumbaos. El gruix de la programació, però, continuarà aquest divendres, 20 de novembre, a les 21:00 hores a la Sala del Molí de l'Esperança, on es farà el pregó, que enguany anirà a càrrec de la doctora Sara Martínez. A l'acte també es presentaran la pubilla i el pubill i hi haurà l'actuació de l'escola de Música de Gurb.

L'endemà dissabte serà el torn del 3r Remanat d'Art al Punt Jove de Gurb, a les 17:00 hores. Al vespre a les 21:00 hores, Sopar Disney.

El diumenge, 22 de novembre, a les 17:00 hores al pavelló municipal s'organitzarà l'espectacle de Xuriguera & Faixedas i actuació del cantant mallorquí Llorenç Santamaria, dedicat a la gent gran.

El pròxim dissabte, 28 de novembre, continuarà la gresca amb el concert de festa major amb l'orquestra Els Mongrins, amb entrada gratuïta. I a les 23:00 hores, al pavelló municipal tindrà lloc el ball de festa major. L'endemà diumenge serà el dia dels esportistes: a les 8:30 hores se celebrarà la primera edició de BTT Castell de Gurb, amb un recorregut únic de 40 km amb 1.100 metres de desnivell acumulat. Les inscripcions es faran el mateix dia al pavelló municipal.

Finalment, la festa major conclourà el dilluns 30 de novembre amb la segona edició de la caminada del peregrí de Gurb, que començarà a les 10:30 hores a l'ermita de Sant Roc.
 

Programació detallada de la festa major de Gurb