Tres ferits lleus en tres accidents de moto a Vic

Els sinistres es van produir entre divendres i dissabte

Redacció Osona.com
16 de novembre del 2015
Entre divendres i dissabte, dies 13 i 14 de novembre, es van produir a Vic tres accidents de trànsit en els que hi van resultar implicades tres motocicletes. Els tres conductors de les tres motos van resultar ferits lleus i van ser traslladats pels serveis mèdics d’emergència a l’Hospital Universitari de Vic.

El primer sinistre va tenir lloc a les 15:08 hores de divendres al carrer Sant Isidre, quan el conductor d’una motocicleta, tot sol, va perdre el control i va caure a terra. El ferit tenia 16 anys i era veí de Calldetenes.

El mateix dia, a les 22:07 hores, es va produir un accident entre un turisme i una motocicleta a la carretera de Manlleu, quan el primer vehicle va topar per darrere amb el segon perquè no va respectar la distància de seguretat. El conductor de la moto també era un jove: Arnau BT, de 18 anys i veí de Santa Eugènia de Berga.
 
La darrera trompada va tenir lloc al carrer Montserrat, el dia següent a les 22:46 hores, quan un turisme no va cedir el pas en girar cap a l’esquerra i va topar amb una altra moto. El conductor ferit de la moto era Ivan CP, de 36 anys i veí de A Corunya.
Arxivat a