Un lector recrimina a la CUP que no doni suport a Mas

“De tres votacions al Parlament, la CUP s’ha posicionat en dues al costat del PP, C’s i PSC”, es queixa Pep Alsina

Redacció Osona.com
16 de novembre del 2015
Actualitzat a les 18:08h
CATALUNYA, CAP A ON VAS?
Pep Alsina, membre d'Unió de Pagesos i expresident de la Cambra Agrària de Barcelona / Calldetenes

Alguns érem una mica "esquerrenots" socialment parlant i també creiem en la independència de Catalunya, de fet encara estem en aquesta línea. De fet, jo mai havia pensat que seria el vot d’una part de les esquerres que bloquejaria el procés cap a la independència de Catalunya, però pel que entenc els companys de viatge de la CUP valoren més les sigles de partit que no pas avançar cap a la independència, pel que veig valoren més acontentar la seva clientela que agafar compromisos ferms per tirar el procés endavant, pel que veig prefereixen anar fent la traveta des del Parlament que no pas entrar al Govern, posar els “dellonsis” sobre la taula i governar.

Es curiós que de les tres votacions que hi ha hagut al nou Parlament, els companys de la CUP en dues s’han posicionat al costat dels del PP, Ciutadans i PSC, que porten la bandera espanyolista, i amb els de Catalunya Sí que es Pot, que no se sap si porten bandera. La CUP, de tres votacions, dues, no s’ha posicionat al costat dels 62 diputats que crec que es mereixen algun respecte, si més no pel poble que els ha votat.

De totes maneres, crec que a hores d’ara el senyor Rajoy, el senyor Aznar, la senyora Soraya, el rei i molts d’altres es deuen fregar les mans i deuen dir: “No cal que fem res que els catalans ja es destrossen entre ells”.

Senyors de la CUP, estem parlant de 18 mesos d’anar tots a una, després si vostès són tan bons els farem majoritaris, és clar que vostès majoritaris poden ser tan intransigents com els majoritaris del govern central actual.