Un veí de Vic mor en un xoc entre dos camions a l'Eix Transversal a Gurb

Un dels vehicles va travessar la mitjana de la calçada i va envestir l’altre, en el sentit contrari

Redacció Osona.com
12 de novembre del 2015
Actualitzat a les 15:15h
Un home va morir a la tarda d'aquest dimecres en un xoc entre un camió tractor de transport d'animals, que anava buit, i un camió carregat amb carbó, a la carretera C-25 (Eix Transversal), a l’alçada de Gurb. Segons ha informat aquest dijous el Servei Català de Trànsit (SCT), el mort és l'acompanyant del camió de carbó, G.P.L., de 58 anys i veí de Vic, mentre que el conductor va quedar ferit menys greu i el conductor de l’altre vehicle, il·lès.

L'accident va passar a les 19:30 hores quan el camió tractor va envestir el camió de carbó, que va travessar la mitjana de la calçada i va acabar en els carrils del sentit contrari. En un primer moment, la víctima va ser traslladada en ambulància a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, tot i que ja no es va poder salvar la seva vida. El ferit lleu es va traslladar a l’Hospital Universitari de Vic.

A causa de l’accident, la carretera es va tallar en sentit Girona fins passades les 11 de la nit i el trànsit es va desviar per la C-25D. En la neteja per retirar el carbó de la via, en ambdós sentits de la marxa, hi van participar diversos vehicles de manteniment de carreteres.

Sis dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre de Bombers i tres del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van participar en l’operatiu.
Arxivat a