Els osonencs Est Oest guanyen la 15a edició del concurs Sona 9

El jove conjunt de Vic s’ha imposat a Roig! i Coet en la final celebrada aquest dimarts a la nit a la Sala Apolo de Barcelona

Els integrants del grup Est Oest, celebrant la victòria
Els integrants del grup Est Oest, celebrant la victòria | Enderrock
Nació Digital
11 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:16h

El grup Est Oest ha guanyat aquest dimarts a la nit la quinzena edició del concurs Sona 9. Així ho ha dictaminat el jurat per àmplia majoria després dels concerts a la Sala Apolo de Barcelona.

El jove conjunt de Vic s’ha imposat als altres dos finalistes del concurs, Coet (Sant Boi de Llobregat) i Roig! (Manacor), després de nou mesos de competició i d’haver superat les diverses fases i eliminatòries del concurs. Amb aquest triomf, s'han guanyat el dret a enregistrar un disc a l’estudi que desitgin, realitzar una gira d’àmbit nacional i beneficiar-se d’una campanya de difusió de l’àlbum i la seva presentació.

El Sona 9 manté el seu idil·li amb Osona i Est Oest segueix l’estela de grups com La Iaia o Nyandú. La banda de pop, la més jove dels tres finalistes del concurs, ha convençut amb una proposta concisa i melòdicament elaborada, a la qual s’augura un bon recorregut.
 

Més informació, des de Nació Digital

Arxivat a