Una avaria deixa sense electricitat 713 llars de Taradell

El subministrament s’ha restablert al cap d’una hora i escaig

Redacció Osona.com
10 de novembre del 2015
Actualitzat el 12 de novembre a les 15:22h
Una avaria ha deixat sense subministrament elèctric 713 abonats de Taradell. El tall s’ha produït uns minuts més tard de les 12 del migdia i, un cop els tècnics han detectat el problema, al cap d’una hora, s’ha restablert progressivament el subministrament a totes les llars. A hores d’ara, el servei ja s’ha normalitzat, segons el mateix portaveu.

En un principi, un portaveu de l’empresa Estabanell Energia va explicar a Osona.com que l’avaria havia afectat 14.104 abonats, de poblacions de diverses comarques, a més de Taradell: Sant Vicenç de Torelló, Roda de Ter, El Brull, Tona, Balenyà, Vidrà, Sant Martí de Centelles i Centelles; i en menor mesura, al Vallès Oriental (Aiguafreda i Tagamanent) i al Ripollès (a Ripoll, un abonat).

Aquest dijous, dos dies més tard, el departament de premsa de la companyia s’ha posat en contacte amb el nostre diari per aclarir que havia estat un error d’interpretació del portaveu i que l’avaria només havia afectat als abonats de Taradell. Les més de 14.000 llars que s’havien apuntat van patir un petit problema intern de l’empresa, amb els comptadors digitals, que no va durar ni un minut i que no va deixar sense electricitat els afectats.