Balenyà i Manlleu reben una bicicleta elèctrica de la Diputació

L'ens distribueix 20 bicicletes elèctriques entre diversos municipis de la demarcació de Barcelona

Redacció Osona.com
06 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:34h
Els ajuntaments de Balenyà i Manlleu han rebut cadascun de la Diputació de Barcelona una de les 20 bicicletes elèctriques que l'ens ha distribuït recentment, i que van destinades a serveis municipals. El repartiment s'ha fet entre diversos municipis de la demarcació de Barcelona: Arenys de Munt, Argentona, Avià, Balenyà, Caldes de Montbui, , Masquefa, Montgat, Olesa de Montserrat, Pallejà, Premià de Dalt, Ripollet, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Joan Despí, Sant Quirze del Vallès, Sant Salvador de Guardiola, Santa Maria de Palautordera, Santa Margarida de Montbui, Tagamanent i Vallromanes.
 

Els alcaldes de la demarcació de Barcelona amb el diputat d'Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent. Foto: Diputació de Barcelona

Amb aquest lliurament, la Diputació de Barcelona haurà cedit un total de 250 bicicletes elèctriques a 96 municipis o entitats municipals.

El diputat d'Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent, va fer el lliurament. En aquest acte, Junyent va remarcar la línia estratègica de la Diputació de Barcelona en promocionar la mobilitat tova i en la política general d'eficiència energètica, que es manifesta a través del Pacte dels alcaldes i en la lluita contra el canvi climàtic, amb l'objectiu de baixar la contaminació acústica i la contaminació atmosfèrica. 


 
Arxivat a