El Fòrum de Debats dedica avui la sessió a la xocolata

Tertúlia amb Quim Capdevila i tastet de xocolates | Places limitades

Redacció Osona.com
06 de novembre del 2015
Actualitzat a les 17:12h
El Fòrum de Debats organitza aquest divendres, 6 de novembre, la tertúlia ''Entorn del cacau i la xocolata. Plaer i interessos econòmics''. Serà introduïda per Quim Capdevila, un mestre xocolater i president de la Fundació Kabk'uh. La tertúlia començara a dos quarts de 9 del vespre al Cafè de l'Orfeó de Vic i anirà seguida d'un tast de xocolates i d'un col·loqui.

En aquesta tertúlia, en la primera part, s'exposarà la qüestió dels països productors de cacau i la distribució del valor de la xocolata en relació als actors que hi intervenen i, per tant, els interessos econòmics que es mouen entorn d'aquests productes. Així mateix, es farà una breu presentació de la Fundació Kabk'uh. 

En la segona part, s'efectuarà un tast de xocolates de diferents països acompanyat d'una explicació teòrica sobre avaluació sensorial. Finalment, s'obrirà un col·loqui en què els assistents podran manifestar la seva opinió.

La tertúlia serà introduïda per Quim Capdevila, que té una llarga trajectòria en el camp gastronòmic, des de diferents vessants, des de la fabricació, venda i experimentació. En els darrers anys ha desenvolupat una magnífica tasca, principalment a Llatinoamèrica, per ajudar a diversos països en la capacitat d'autoorganitzar-se en el procés referent als productes relacionats amb el cacau. Capdevila és molt conegut per la seva implicació, ja des de l'època franquista, en les lluites polítiques i socials de Vic i del país en general.

Per les especials característiques d'aquest acte el nombre de places serà limitat.
Arxivat a