Arriba la segona edició de la Marató de muntanya del Cabrerès

La prova està inclosa dins el programa d'activitats de la Fira de la Muntanya i el Llibre Vic-Collsacabra.

La cursa, l'any passat
La cursa, l'any passat | Aj de l'Esquirol
Anastàsia Klimkovich
03 de novembre del 2015
Actualitzat el 05 de novembre a les 9:27h

Presentació de Cabrerès Mountain Marathon al diari Sport. Foto: Ajuntament de l'Esquirol


L'Associació Esportiva Cabrerès organitza el proper diumenge, 8 de novembre, la segona edició de la Marató de muntanya del Cabrerès (Cabrerès Mountain Marathon), després de l'èxit obtingut l'any passat. La cursa pel Collsacabra té la sortida i l'arribada a l'Esquirol. La prova està inclosa dins el programa d'activitats de la Fira de la Muntanya i el Llibre Vic-Collsacabra.

Els participants amants dels corriols els espera el recorregut de la marató de 42 quilòmetres, 1.600 metres de descens positiu acumulat fins a un 70% de senders. En el recorregut de la mitja marató, la de 21 quilòmetres, 900 metres de descens positiu fins a un 80% del traçat amb corriols. Un traçat que s’enfila fins al mirador del Santuari de Cabrera a 1.300 metres i el Pla d’Ayats. Enguany, el recorregut de la marató s’acosta fins a Rupit, i no a Tavertet, com en el primer any, i retorna fins a l’Esquirol passant per Cantonigròs.

La setmana passada es va fer la seva presentació al diari Sport, amb el seu director, Joan Vehils, principal patrocinador de la prova. A més a més, en aquesta segona edició hi ha confirmada l’assistència de destacats fondistes de curses de muntanya com Èric Moya, guanyador de la primera edició, Albert Pujol i Maria Samsó. 

Les inscripcions encara estan obertes, per inscriure's cliqueu aquí
 

Cabrerès Mountain Marathon Foto: Josep Maria Montaner