VÍDEO Àlex Díaz i Florenci Rius guanyen el Trial 4x4 de Muntanyola

Tercera prova del Campionat de Catalunya, organitzat pel Grup 4x4 Osona

El trial de Muntayola
El trial de Muntayola | J.M. Oliver
Redacció Osona.com
20 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 11:59h

Muntanyola va acollir aquest diumenge, 18 d’octubre, la tercera prova del Campionat de Catalunya de Trial 4x4, organitzada pel Grup 4x4 Osona. La matinal va aplegar força públic que no es va voler perdre les evolucions dels participants sobre un circuit format per una dotzena de zones molt tècniques, i que van plantejar molts problemes als participants.

En la categoria d’Iniciació, el triomf va ser per a Àlex Díaz, que amb un Toyota Land Cruiser va cobrir el recorregut marcat cometent 58 punts de penalització. El segon lloc va ser per a Pol Alsina, amb un Nissan Patrol GR, que va completar el circuit amb 65 punts. La tercera posició va ser per a Miguel Angel Hernandez, també amb un Nissan Patrol GR, que va sumar un total de 82 punts de penalització.

En la categoria de Sèrie Millorats, Florenci Rius es va endur la victòria en acabar el recorregut amb 41 punts de penalització. En segona posició es va classificar Sebastià Mas, que va acabar amb 76 punts, i en tercer lloc, Josep Autet. Els tres integrants del podi conduïen un Range Rover V8.

La propera prova del Campionat Catalunya de Trial 4x4, última de la temporada, se celebrarà a Avià, al Berguedà, el primer cap de setmana de desembre.
 

Resultats de la prova de Muntanyola (PDF) 

Recull de galeries de fotos del Campionat de Catalunya Trial 4x4


Campionat de Catalunya de Trial 4x4 a Muntanyola. Foto: Josep M. Oliver