Enxampat un veí de Centelles conduint begut a 192 km/h per l'Eix Transversal

Els Mossos van detectar el turisme a l'altura del terme de Santa Maria d'Oló, al Moianès

Redacció Osona.com
16 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 18:24h
El turisme, fotografiat pel radar a 192 km/h
El turisme, fotografiat pel radar a 192 km/h | Mossos d'Esquadra

El turisme, fotografiat pel radar a 192 km/h. Foto: Mossos d'Esquadra


Agents dels Mossos d'Esquadra van imputar penalment el passat 14 d'octubre un home de 39 anys, veí de Centelles, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol. En la mateixa actuació també se'l va denunciar administrativament per excés de velocitat. 

Els fets van succeir pels volts de les 12 del migdia, durant un control de velocitat que s'havia muntat a la carretera C-25 a l'altura del punt quilomètric 159, dins el terme municipal de Santa Maria d'Oló (Moianès).

Els agents van detectar un turisme que circulava a 192 km/h en un tram de via limitat a 120 km/h. Quan van aturar el vehicle per notificar-li la denúncia van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol.

En sotmetre'l a la prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,65 mg/l en aire expirat. Per aquest motiu, es va imputar el conductor per un delicte penal contra la seguretat viària per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i amb una taxa superior a 0,60mg/l. Així doncs, es va citar al conductor per  comparèixer davant del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa.

D'altra banda, també se'l va denunciar administrativament per l'excés de velocitat amb una sanció de 600 euros i la retirada de sis punts del carnet de conduir.
Arxivat a