Teca Sana a Balenyà

Segona edició de la Mostra d'Alimentació per a la Salut

Toni Carrasco
16 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 8:42h
Durant més d'onze hores consecutives, els Hostalets de Balenyà celebra aquest diumenge, 18 d’octubre, la segona edició de la Mostra d'Alimentació per a la Salut, organitzada conjuntament per la Fundació Fent Vida, l'Ajuntament i la cadena de supermercats Bon Preu. Sota el nom genèric de Teca Sana, la fira es portarà a terme a la plaça de l'Ajuntament i a la sala polivalent.

Els objectius dels organitzadors passen per reflexionar sobre la necessitat d'alimentar-se adequadament, crear un espai de diàleg on debatre temes pocs coneguts o ignorats del sector agroalimentari i donar a conèixer sabers i pràctiques relacionades amb el món de la alimentació que millorin la nostra qualitat de vida. Enguany el tema central de les xerrades seran les RAA (Reaccions Adverses Alimentàries)

Entre les conferències previstes destaca la del mediàtic presentador televisiu i expert en medicina natural i alternativa, Txumari Alfaro,que parlarà sobre "Les al·lèrgies i la seva biodescodificació", a dos quarts de sis de la tarda.

Les altres activitats divulgatives aniran a càrrec de Marta Iraizoz, amb un tast de liquats vegetals; Gaspar Barbany, que parlarà de com tractar les al·lèrgies alimentàries a través de les mans; i Sebastià Martí, que parlarà sobre “Una vida sense al·lèrgies, és possible?”. El preu global de totes les xerrades és de 3 euros.

Durant tot el dia també es podrà realitzar una visita guiada al jardí comestible del Mas Jalech, regentat per Sebastià Martí. La jornada es completarà amb activitats infantils a càrrec de Lapsus Espectacles i un original laberint de la companyia Itinerània.
 

Programa d’actes (PDF)

Arxivat a