Quatre detinguts per cultivar marihuana en una casa de pagès de les Masies de Voltregà

Els mossos van comissar una seixantena de plantes

Les plantes de marihuana comissades
Les plantes de marihuana comissades | Mossos d'Esquadra
Redacció Osona.com
15 d'octubre del 2015
Actualitzat el 18 d'octubre a les 7:38h

Els Mossos d’Esquadra van detenir els dies 8 i 13 d’octubre quatre homes, d’entre 32 i 61 anys, tots veïns de Sant Hipòlit de Voltregà, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. La policia els va enxampar cultivant 60 plantes de marihuana en una masia.

Des del mes d’agost, els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Vic vigilaven una plantació de marihuana que havien localitzat en una casa de pagès de les Masies de Voltregà. El 8 d’octubre, van constatar que acabaven de recol·lectar les plantes i es van adreçar a l’habitatge per identificar les persones que les havien cultivat.

Els mossos van localitzar dos homes i van veure que dins la masia hi havia una gran quantitat de plantes de marihuana penjades i en procés d’assecament. També hi havia uns ventiladors que s’alimentaven d’un generador elèctric, per assecar més ràpidament les plantes. Les dues persones van quedar detingudes per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública.

Durant l’actuació policial es van comissar unes 60 plantes de marihuana, un generador elèctric, dos ventiladors i un calefactor.

La investigació va continuar oberta i el 13 d’octubre els mossos van detenir altres dues persones per la seva presumpta relació amb el cultiu.

Els detinguts, tots ells amb antecedents, van passar els dies 10 i 14 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.