Montesquiu celebra aquest diumenge la quarta Fira de la Nou

Els visitants podran comprar productes artesans i participar en diferents activitats durant la jornada

Redacció Osona.com
14 d'octubre del 2015
Actualitzat el 18 d'octubre a les 7:12h
Fira de la Nou
Fira de la Nou | Adrià Costa

Una fira dedicada a la nou a Montesquiu.Foto:Adrià Costa

 

Montesquiu celebrarà el pròxim diumenge, 18 d'octubre, la quarta edició de la Fira de la Nou. El certamen tindrà lloc a la Pèrgola, des de les 10:00 a 19:00 hores. L'esdeveniment omplirà la localitat amb paradetes de productes artesanals amb el fruit sec com a protagonista.

Com és costum, la fira s'encetarà amb la marxa nòrdica, que consisteix en donar la volta al parc del Castell de Montesquiu. Els novells sortiran a un quart de nou del matí, i en canvi els més experts mitja hora més tard.

 

Cartell informatiu de la Fira de la Nou. Foto: Montesquiu

A les 10:00 del matí tindrà lloc la xocolatada per a tots els visitants de la fira. A més a més, al llarg de la jornada, se celebraran diverses activitats pensades per a tot el públic.

Durant el dia s'organitzarà un taller infantil d'estampació medieval sobre la roba. Concretament, començarà a les 11:00 hores i s'allargarà fins a les 14:00. I seguirà a la tarda, des de les 16:00 fins a les 19:00 hores.

A més, a la Sala d'Actes de Montesquiu, hi haurà l'exposició de pintura "Colors de la Natura" de Francis Gutiérrez. I a les 17:00 hores se celebrarà la tercera trobada d'acordionistes, a la mateixa plaça de la Pèrgola.

Per la compra de qualsevol producte, els participants de la fira entraran al sorteig d'una visita al Castell i un dinar per a dues persones a la Casanova.
 

Recull de galeries de fotos de la Fira de Nou de Montesquiu