El CP Voltregà obté una històrica victòria al Palau Blaugrana (2-3)

Feia més de 40 anys que els osonencs no guanyaven el Barça a domicili

Un dels gols del CP Voltregà.
Un dels gols del CP Voltregà. | FC Barcelona
Redacció Osona.com
14 d'octubre del 2015
Actualitzat el 15 d'octubre a les 18:24h

El CP Voltregà ha aconseguit aquest dimarts, 13 d’octubre, una sonada victòria al Palau Blaugrana, on s’ha imposat al Barça per 2-3, amb gols d'Alabart, Àlex Rodríguez de falta directa i Petxi Armengol, i una gran actuació del porter Càndid Ballart. És la primera derrota del Barça a l’OK Lliga aquesta temporada. Els blaugrana no perdien al Palau des del 9 de març del 2014 contra l'Igualada (4-5).

L'equip osonenc feia més de 40 anys que no obtenia un resultat com aquest. La darrera victòria en lliga a la pista del Barça data de l'octubre de l'any 1972 (5-7). Tres anys després, el 12 de juliol de 1975, el Voltregà es va imposar per 4 a 6 a la final de la Copa d'Europa.

El conjunt barcelonista s’ha avançat dues vegades al marcador gràcies a les accions de Lucas Ordoñez i de Pablo Álvarez al principi de la primera i de la segona meitat. El Voltregà ha remuntat i l’equip blaugrana ha estat a prop de l’empat fins als darrers segons de partit, però aquest no ha arribat.

La fitxa del partit
FCB Lassa; 2
CP Voltregà; 3

FCB Lassa: Sergi Fernández, Marc Gual, Sergi Panadero, Lucas Ordoñez i Edu Lamas –cinc inicial- Xavi Barroso, Pablo Álvarez, Xavi Costa.

CP Voltregà: Càndid Ballart, Álex Rodríguez, Dani Rodríguez, Petxi Armengol i Eric Vargas –cinc inicial- Borja López, Ignacio Alabart.

Gols:1-0 Lucas Ordoñez, min.3; 1-1 Ignacio Alabart, min.21; 2-1 Pablo Álvarez, min.28; 2-2 Álex Rodríguez, min. 36; 2-3 Petxi Armengol, minut 37.

Àrbitres: Josep Gómez Sánchez i Miquel Lapedriza Ferragut
 

Més informació del matx, des del web del FC Barcelona

 

Un dels gols del CP Voltregà. Foto: FC Barcelona