La Fira de Sant Galderic de Tavèrnoles recupera el concurs de bolets

El certamen, que es farà diumenge, incorpora un territori convidat, enguany l'Alguer

Redacció Osona.com
16 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 18:26h
La Fira de Sant Galderic
La Fira de Sant Galderic | Josep M. Costa

Fira de Sant Galderic. Foto: Josep M. Costa


Tavèrnoles celebrarà el proper diumenge, 18 d'octubre, la Fira de Sant Galderic. El certament arriba a la seva vuitena edició, amb un munt d'activitats que es portaran a terme durant tot el dia. 

Enguany, i per primera vegada, hi haurà un territori convidat, en aquest cas, l'Alguer. En aquest marc, el dia anterior a la fira es projectaran curtmetratges de l'Alguer, al centre cívic a partir de 17:30 hores, els quals van participar en el 3r concurs de projeccions "Arrés és". Seguidament el cantautor Claudio Gabriel Sanna presentarà el seu darrer treball "Altres Paraules". Al final del concert se servirà una degustació de productes de la terra algueresa.  

L'endemà, des de bon matí, els carrers s'ompliran amb les parades d'artesans i es donarà tret de sortida a la VIII Cursa de Sant Galderic, amb un recorregut de 10 quilòmetres. 

 
Enguany una altra de les novetats serà la recuperació del concurs de bolets que es realitzarà entre les 8 i les 11 hores del matí i on els participants tindran l’oportunitat de conèixer l’entorn del municipi. Entre els actes més destacats del matí es faran les exhibicions de ferradors de cavalls i de filadores i un concurs de munyir vaques a la terrassa del centre cívic de Tavèrnoles. A més a més, es complementaran amb el tradicional mercat artesanal i gastronòmic, com també de pintures i escultures de Joan Bertran. 

A l'aparcament del carrer de l’Església s’ubicarà la zona gastronòmica, que complementarà l’amplia oferta de restaurants del poble que oferiran menús i els seus plats de carta per degustar la cuina del territori. 

Més tard, cap a la tarda, els més menuts agafaran el protagonisme amb el taller “Viu el parc! Taller de plantes medicinals” Igual que en edicions anteriors es comptarà amb una zona infantil amb inflables, jocs gegants i una tirolina.
 

Més informació i horaris de la programació


-------------
Galeria de fotos
:


2013
Fira de Sant Galderic (Adrià Costa)
Cursa de Sant Galderic (Adrià Costa)

2012
- Fira de Sant Galderic (Josep M. Costa)
Cursa de Sant Galderic (Josep M. Costa)

2011
- Fira de Sant Galderic (Lurdes López)
- Cursa de Sant Galderic (Xevi Mas)

2010
- Fira de Sant Galderic (Adrià Costa)

2009
- Campionat provincial d'arada (Xevi Mas)
- Fira de Sant Galderic (Josep M. Costa)

2008
- Fira de sant Galderic (Osona.com)