Volkswagen començarà a revisar els vehicles trucats a partir de gener

El nou president de la companyia, Matthias Müller, xifra en "només" 9,5 milions en nombre de cotxes que s'hauran de supervisar

Nació Digital
07 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 12:35h
L'empresa automobilística alemanya Volkswagen iniciarà al gener la campanya de revisió dels vehicles afectats pel programari amb el qual es manipulava les proves d'emissions. Així ho ha anunciat Matthias Müller, el nou president de la companyia, en la seva primera entrevista al Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Müller ha destacat que tots els automòbils afectats hauran estat revisats abans de finals del 2016. I a més ha xifrat en "només" 9,5 milions en nombre de vehicles que s'hauran de revisar, davant els 11 milions que havia previst en anterioritat el grup automobilístic.

D'altra banda, Müller ha destacat que només "uns quants treballadors" van estar implicats en el cas del programari que manipulava les emissions del motor EA 189 EU5. Al mateix temps, ha subratllat que el consorci Volkswagen segurament haurà de replantejar projectes i inversions tal com ja va explicar ahir el president global del comitè d'empresa de la companyia, Bernd Osterloh.