Sorteig de dues entrades dobles per al concert humorístic de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà a Calldetenes

Redacció Osona.com
06 d'octubre del 2015
Un concert teatral dirigit a tots els públics. Un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica. Teatre de gest amb molt d’humor. Dotze músics i un director d’orquestra que fan transcórrer la música clàssica por situacions realment inversemblants.

És l’espectacle “Concert a tempo d’umore”, de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, en una coproducció amb el Festival Còmic de Figueres. Una proposta concebuda per fer gaudir al gran públic de les melodies més famoses i els gags més divertits, amb la garantia de l’autor i director de l’aclamat espectacle “Operetta”, Jordi Purtí.

L’espectacle commemora el vint-i-cinquè aniversari de l'Orquestra de Cambra de L'Empordà. El concert es podrà veure a l’Auditori Teatre de Calldetenes, el 18 d’octubre a les 18:00 hores.

L'Auditori Teatre i Osona.com sortegen dues entrades dobles per a l'espectacle. El sorteig finalitza el dilluns 11 d'octubre a les 12 de la nit. El dia següent, es donaran a conèixer els guanyadors a Osona.com.
 
Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari: