Seva, avui capital del bolet

Els visitants de la Festa del Bolet podran passejar entre les paradetes i provar els productes autòctons

Redacció Osona.com
08 d'octubre del 2015
Actualitzat el 11 d'octubre a les 10:48h
L'exposició, atractiu de la Festa del Bolet de Seva
L'exposició, atractiu de la Festa del Bolet de Seva | J.M. Gutièrrez

L'exposició, un dels atractius de la Festa del Bolet de Seva. Foto: José Manuel Gutiérrez


Com és costum, un any més, el centre del poble de Seva acollirà aquest diumenge, 11 d'octubre, la Festa del Bolet. La fira començarà a les 10 del matí amb la tradicional sortida matinal per anar a buscar bolets. Més tard, a partir de les 11 i fins a les 18 hores  tindran lloc la resta de les activitats.

A la fira hi haurà més de 60 parades variades amb productes artesanals. Els amants dels bolets que ho desitgin podran participar en el concurs dels bolets, com també gaudir de tastets, entre altres propostes gastronòmiques i lúdiques, sempre amb el bolet com a ingredient principal. "La jornada és ideal per a tot el públic amb activitats per a infants, xocolatada, exposicions, fotografies i molt més", diuen fonts municipals.

Des del municipi s'espera que, un any més, es torni a concentrar un gran nombre de visitants a la vila. A més, des de l'Ajuntament s'anima els participants a fer fotografies de la festa del poble i penjarles a Twitter, Facebook i Instagram amb l'etiqueta #festadelbolet15 i #webSeva. Les fotografies sortiran publicades en els perfils del certamen.
 

Recull de galeries de fotos de la Festa del Bolet de Seva