Vic, Capital de la Cultura Catalana 2016 escalfa motors amb un concurs de fotografia

Les imatges seleccionades s’exposaran en uns cubs de gran format

Oriol Ferran
05 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 11:09h
Després de Barcelona i Vilafranca del Penedès, l’any vinent Vic serà Capital de la Cultura Catalana (VICCC2016). Els objectius de la iniciativa són els de mostrar, explicar i difondre la cultura catalana en un sentit global i universal, des d’un marc nacional, amb voluntat internacional i amb perspectiva de futur. Tot, amb una programació que dóna cabuda als diferents àmbits culturals i a totes les expressions artístiques, disciplines, estils i gèneres.

A tres mesos de la inauguració d’aquesta capitalitat, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vic, organitzadora de la programació de VICCC2016, ha fet pública una convocatòria adreçada a tots els fotògrafs d’Osona. D’aquesta manera, es posa en marxa el primer dels projectes que formaran part d’una àmplia i extensa programació: “cuVic”.

En la convocatòria es convida a participar a tots els fotògrafs de la comarca i se’ls repta a retratar, des de la seva perspectiva, la cultura catalana. Es tracta de fotografiar-la en el sentit més ampli, des de la més popular i tradicional fins a la més innovadora i experimental. El termini per presentar les fotografies acaba el 31 de desembre de 2015.

Un jurat, format per professionals del món de la imatge, seleccionarà les millors fotografies presentades i aquestes seran exposades en uns cubs de gran format construïts expressament per a aquest projecte. Al llarg de tot el mes de febrer de 2016 aquests instal·lacions fotogràfiques seran itinerants per diferents espais de la ciutat.  
 

Bases del concurs

Aneu al web de la Capital de la Cultura Catalana

Arxivat a