Arrenquen les festes del barri de la Calla de Vic

Enguany, estrena mundial de la Dansa del Tiet

Redacció Osona.com
02 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 17:42h

Festes del barri de la Calla, cartell

El barri de la Calla de Vic celebrarà les seves festes del 4 al 18 d’octubre. Entre els actes destacats, com cada any, hi haurà l’arriba del Tiet del barri pel riu Mèder, amb l’estrena mundial de la Dansa del Tiet. Una bicicletada familiar, havaneres, un espectacle de varietats i la cercavila amb els gegants i els grallers, entre d’altres, completaran la programació.

------------
PROGRAMA D'ACTES


Diumenge 4

A 2/4 de 2 al pati del Sagrat Cor: Dinar de les festes (Amanida verda, fideuà, vedella amb bolets i pastís de xocolata) Preu: 10 € adults i 8 € nens. El preu inclou plats, coberts, gots, copes, taules, cadires i un cartró del quinto.

Tot seguit: Joc del Quinto, amb premis fantàstics. Una jugada gratuïta i dues més a 1€.

Dimecres 7

A les 9 del vespre al parc d'en Jaume Portell: ballada de swing, amb la col·laboració de Vic Kick. Bona música, excel·lents balladors i balladores... Una vetllada per veure-la i viure-la.

Dijous 8

A 2/4 de 10 de la nit al bar de l'Atlàntida: 3spectacle de varietats, amb la màgia de la Patilla, la música de Vic Machine Dancers Time, Bon viatge Victòria Eugènia i John Artús Lennon, i la sensualitat de l'Art de la Pell. Reservat als espectadors de més de 18 anys. Aquest any l'entrada és de franc, però no us regalarem el beure i farem un parell de rifes amb premis suculents.

Divendres 9

A les 9 del vespre al pont de la Calla: arribada del Tiet del barri pel riu Mèder, amb l'estrena mundial de la Dansa del Tiet.

Tot seguit: cercavila amb els gegants i els Grallers i Geganters del carrer de la Riera. Durant el trajecte, el Tiet regalarà llaminadures als petits, als mitjans i als grans que facin bondat.

A les 10, al pati del Sagrat Cor: sardinada gratuïta. Ball de música variada, de parella i col·lectiva, amb el guiatge d'un mestre ballador i la música de Duetu, una formació dels millors músics de molts quilòmetres a la rodona: Marc del Pino i Coloma Bertran.

Dissabte 10

A les 10 del matí a la plaça Josep Màrquez: bicicletada familiar cap al pont d'en Bruguer i Folgueroles, amb esmorzar gratuït.

A les 4 de la tarda al Bar de la Calla: campionat de botifarra.

A les 9 del vespre al pati del Sagrat Cor: botifarrada. Preu: 3 € (inclou les crispetes del cinema a la fresca del diumenge).

A les 10: havaneres i rom cremat, amb la Societat Gastronòmica Musical d'Havaneres i Fartaneres.

Cap a les 12: ball participatiu amb Vic Machine Dancers Time.

Diumenge 11

A les 8 tocades del matí: despertada general pels carrers del barri.

A les 9: xocolatada a la plaça d'en Josep Màrquez. Es recomana portar roba embrutable.

A les 10: jocs de cucanya i circuit de cotxes de pedals al parc d'en Jaume Portell.

A 2/4 d'11: novè campionat mundial de bitlles catalanes per a professionals i aficionats.

A 2/4 d'11: missa a l'església de la Calla.

A la 1: vermut gratuït i després dinar compartit "Tothom se'l porta".

A les 8 del vespre: cinema a la fresca al pati del Casal Guiteras amb la pel·lícula apta per a tots els públics ‘Hawaa Hawaai’ i servei de crispetes.

Dilluns 12

No celebrarem res de res. Hem pensat que com que aviat ja no serà festa, val més que ens hi anem acostumant, oi?

Diumenge 18

Caminada familiar fins a la Font dels Frares, amb esmorzar gratuït per a tots els caminaires. La sortida es farà puntualment a 2/4 de 10 del matí a la capella de la Guia. Hi haurà servei acurat de cotxe escombra.
Arxivat a