Taller monogràfic de «mindfulness» a Vic

Aquesta metodologia permet reduir l'estrès i l'ansietat

Redacció Osona.com
29 de setembre del 2015
Actualitzat a les 12:22h
El centre de psicologia Psigma de Vic organitza aquest dissabte, 3 d’octubre, un nou taller monogràfic d’iniciació al mindfulness, una metodologia que actualment s’està aplicant amb molts bons resultats en camps tan diversos com l’educatiu, la salut i l’empresarial, avalada per diferents investigacions neurocientífiques. El mindfulness és una qualitat de la ment per tal d’estar present i conscient en un moment determinat, en el que cos i ment se sincronitzen en un instant de realitat present. La seva pràctica es desvetlla a través de la meditació.

“Les persones participants al taller s’emportaran eines per gestionar millor el dia a dia i reduir el nivell d'estrès i ansietat, així com per autoregular les emocions, entrenar l'atenció i la concentració, i en definitiva, per gaudir més de cada instant, així com eines per respondre a les situacions de forma conscient en comptes de reaccionar-hi de forma impulsiva”, diuen els organitzadors.

El taller anirà a càrrec de la psicòloga Roser Claramunt, especialitzada en mindfulness i PNL. Es farà de les 10 del matí a les 2 del migdia. Per més informació sobre el programa o inscripcions, es pot trucar o enviar whatsapp al 620 756 015 o bé enviar mail a [email protected].
Arxivat a