Loropardos estrena la seva primera producció al Teatre Cirvianum

L’obra de teatre, en dues sessions, obre la programació de la temporada

Redacció Osona.com
24 de setembre del 2015
Actualitzat a les 18:08h
Els actors, caracteritzats
Els actors, caracteritzats

La nova companyia teatral de Torelló Loropardos estrena el seu primer muntatge aquest cap de setmana al Teatre Cirvianum. Es tracta de la comèdia negra “El pla”, dirigida per David Ceballos, que es podrà veure els propers divendres i dissabte, 25 i 26 de setembre, a les 9 del vespre.

“El pla” és una producció de L’Home de Sac Produccions i Cia. Loropardos. L’espectacle compta amb les interpretacions de Dani Panadero, Marc Casanova, Eduard Pujol, Joan Roura, Jordi Freixa, Berta Bonet i Manel Arimany. En aquesta obra, la nova companyia compta amb el treball de Joan Roura, que interpreta un dels personatges, i una petita col·laboració d’en Peyu.

L’argument gira entorn de tres personatges, en Patrick, en Paul i en Toby, que tenen vides laborals peculiars. Treballen per persones arrogants i insensibles fins que una nit prenen la decisió d’acabar amb ells. Matar els seus caps es converteix en la seva principal preocupació. A partir d'aquí, per tal d’organitzar el pla perfecte, es veuran immersos en un món ple de personatges estrambòtics i situacions rocambolesques pròpies de les millors paròdies del cinema negre.

En la presentació de la programació del Teatre Cirvianum, Dani Panadero explicava que la companyia Loropardos ha nascut amb una voluntat de continuïtat i d’activitat escènica constant. En aquest sentit, Ceballos també manifestava la intenció de “fer teatre amateur però intentant treballar de la forma més professional possible”.
 

Més informació i compra d’entrades

La programació del Teatre Cirvianum de Torelló

Arxivat a