Girbau patrocinarà l'equip femení del Vic Tennis Taula

L’empresa pren el relleu de Fotoprix

Signatura del conveni
Signatura del conveni | Dívik
Redacció Osona.com
23 de setembre del 2015
Actualitzat a les 12:26h

L’empresa vigatana Girbau ha signat un conveni de patrocini per a la temporada 2015-2016 de l'equip femení del Vic Tennis Taula, que participa a la màxima divisió estatal i a la competició europea ETTU Cup. L'equip s'anomenarà Girbau Vic TT i, com la resta d'equips de l'entitat,  portarà el logotip en la roba esportiva de competició.

L’equip va jugar la passada temporada sense espònsor. Fins el 2014 i durant 18 anys, el patrocinador principal havia estat Fotoprix. Abans, havia estat Viatges Air Vic.

La directora general de Girbau Group, Mercè Girbau, ha destacat durant l’acte de signatura del conveni que “amb el Vic TT compartim moltes coses com l’orgull pel territori, l’aposta per la igualtat de gènere, la projecció i que l’equip juga a primera divisió, tal i com fa Girbau al seu sector”.

El primer equip femení del Vic TT porta 25 anys competint al més alt nivell estatal i internacional amb dos títols de la lliga de la màxima categoria a l’Estat espanyol, cinc copes de la Reina i una final de la competició europea de clubs ETTU Cup.

Sobre Girbau

Amb 55 anys d'experiència, Girbau Group és líder mundial en la fabricació de maquinària per a bugaderies de qualsevol dimensió que s'instal·len en negocis de tot tipus: hotels, hospitals, restaurants, bugaderies industrials, bugaderies autoservei, càmpings, creuers... El grup ofereix solucions integrals de bugaderia basades en l'eficiència, la rendibilitat i la sostenibilitat, mitjançant la reinversió permanent en innovació.

Amb quatre centres de producció propis, la firma disposa de filials a Alemanya, Argentina, Austràlia, Brasil, Cancún, Cuba, Emirats Àrabs Units, Estats Units, França, Itàlia, Portugal, Regne Unit, República Dominicana i Xina, i d'una xarxa de distribuïdors i servei tècnic a més de 90 països del món.
Arxivat a