Obeses, Els Amics de les Arts i Nyandú al MMVV, en directe per La Xarxa

Les televisions locals emetran en directe els concerts que els grups faran aquest vespre a la plaça Major de Vic

Redacció
19 de setembre del 2015
Actualitzat a les 19:18h
La Xarxa emetrà en directe, a través de les televisions locals que té repartides per arreu del país i en emissió per internet, els concerts d'Obeses, Els Amics de les Arts i Nyandú que tindran lloc aquest vespre a la plaça Major de Vic amb motiu del Mercat de Música Viva de Vic a partir de les 20.30 hores.

En el temps que hi hagi entre un concert i l'altre, La Xarxa també ha habilitat un plató al costat de l'escenari on entrevistaran els membres d'Els Amics de les Arts i de Nyandú. Més enllà dels grups, també hi passaran els integrants de la banda de rock Egon Soda, que presentarà nou treball al festival, i la banda de pop The Crab Apples. El punt de vista de l'organització l'aportaran Ernest Crusats, guitarra i veu del grup La Iaia i responsable de la producció artística del certamen, i Oriol Roca, assessor artístic del Mercat.

Per últim, els reporters del programa de les televisions locals Adolescents.cat, Roger Carandell i Ernest Codina, recolliran les impressions del públic des de la plaça.