La Promovelocitat i la Mini Resistència encaren la recta final a Vic

Els pilots de l’Escuderia Osona ocupen les primeres posiciones en diverses categories

Redacció Osona.com
18 de setembre del 2015
Actualitzat a les 10:58h
Una cursa de Promovelocitat al Circuit d'Osona
Una cursa de Promovelocitat al Circuit d'Osona | Escuderia Osona

Foto arxiu d'una cursa de Promovelocitat al Circuit d'Osona. Escuderia Osona


El Circuit d’Osona acollirà aquest diumenge, 20 de setembre, la setena cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat i la sisena del Trofeu Català de Mini Resistència, penúltima i última prova respectivament del campionat. Les dues competicions aglutinaran una setantena de pilots.

La competició de Promovelocitat reuneix joves pilots d’entre 6 i 12 anys, repartits en tres categories (Promo Cat 1, Promo Cat 2 i Promo Cat 3) i en diverses subcategories. Aquest campionat, pel que hi han passat alguns pilots del mundial com Maverick Viñales, Pol Espargaró o Marc Màrquez, permet veure en acció les joves promeses del motociclisme català. En aquesta temporada, hi participen una desena de pilots de l’Escuderia Osona, alguns dels quals ocupen els primers llocs en les seves respectives categories, com Max Sánchez, Julen Ávila, Max Seidel o Ivonne Cerpa.

Hi haurà dues mànigues per a cada categoria. Les tandes lliures d’entrenaments començaran a primer hora del matí. Les cronometrades, tot seguit, i després les curses.

Pel que fa a la Mini Resistència, la cursa començarà als volts de la 1 del migdia i trigarà tres hores. El campionat, que s’ha estrenat aquesta temporada, es decidirà al Circuit d’Osona. Un dels equips de l'Escuderia Osona, format per Gerard Andreu i Xavier Pons, ocupa en aquests moments la segona posició i encara té opcions d’aconseguir el títol.
 

Més informació i horaris

Arxivat a