«Càsting de balls per canviar el món» guanya el Premi Puig-Porret 2015

És un projecte de Miguel Àngel Blanca, Edu Pou, Sara Fontán i Joan Colomo, "sorprenent, participatiu i lúdic"

Miguel Àngel Blanca i Sara Fontán recullen el Premi Puig-Porret 2015
Miguel Àngel Blanca i Sara Fontán recullen el Premi Puig-Porret 2015 | José M. Gutiérrez
Esteve Plantada
18 de setembre del 2015
Actualitzat a les 9:34h

Un projecte dirigit i ideat per Miguel Àngel Blanca, Edu Pou, Sara Fontán i Joan Colomo ha estat el guanyador del Premi Puig-Porret 2015. Amb el títol de "Càsting de balls per canviar el món. Musical de Pop Ciència Ficció Participatiu", l'obra ha estat definida pels membres del jurat com a "sorprenent i participativa, amb esperit lúdic i molt sentit de l’humor".

El veredicte s’ha fet públic aquest dijous a la nit durant el concert inaugural de la 27a edició del Mercat de Música Viva de Vic, protagonitzat per António Zambujo. Anna Maria Carbonell, presidenta de la Fundació Puig-Porret, ha lliurat el premi a dos dels membres del col·lectiu, Sara Fontán i Miguel Àngel Blanca, qui ha manifestat, amb el xec simbòlic a les mans, que era el primer cop a la vida que li donaven "diners abans de fer la feina".

Èxits de la ràdio fórmula i història contemporània

El premi està dotat amb 10.000 euros i permetrà que l'espectacle es pugui estrenar en el marc del Mercat de Música Viva de Vic de l'edició vinent. El jurat del Premi Puig-Porret ha valorat un projecte que parteix dels èxits de la ràdio fórmula i els relaciona amb esdeveniments de la història contemporània, partint d'una posada en escena arriscada.

Tots els premiats tenen una llarga trajectòria en el món de la música i l’art, i tornen a treballar plegats en aquest nou espectacle que barrejarà diferents disciplines, després de presentar Després de la Generació Feliç, un "live cinema" que reflexionava sobre la cançó popular infantil i les pel·lícules familiars, estrenat a l’Xcèntric del CCCB de Barcelona i amb una gira per Catalunya.
 
Arxivat a