Agustí Roc no té rival al Duatló de Bellmunt de Sant Pere de Torelló

L'atleta manresà guanya la prova de la Formiga Alada per davant de l'osonenc Francesc Freixer i Jordi Uró | Laura Erra s'imposa en categoria femenina

Agustí Roc, guanyador del Duatló de Bellmunt
Agustí Roc, guanyador del Duatló de Bellmunt | Josep Maria Montaner
NacióMuntanya.cat
15 de setembre del 2015
Actualitzat a les 11:42h

Agustí Roc, guanyador del Duatló de Bellmunt. Foto: Josep Maria Montaner

Agustí Roc no va tenir rival al Duatló de Bellmunt-La Formiga Alada que es va disputar aquest diumenge a Sant Pere de Torelló. L'atleta del Bages es va imposar als tres trams de la prova i va acabar amb un temps d'1 hora, 21 minuts i 21 segons. L'osonenc Francesc Freixer, especialista en aquesta modalitat, va acabar a quasi dos minuts del guanyador mentre que el berguedà Jordi Uró (1:25:47) va completar el podi.

En dones no hi va haver massa història ja que la Laura Erra (1:56:29) es va imposar a Marta Bassa (2:07:15), l'altra participant en categoria femenina. En conjunt, van prendre part a la prova amb sortida i arribada a Sant Pere de Torelló una quarantena de participants, alguns dels quals van optar per la modalitat d'equips.

Classificacions del Duatló de Bellmunt

Agustí Roc i Laura Erra, guanyadors del Duatló de Bellmunt Foto: Josep Maria Montaner