Jordi Fàbrega s'enfronta als tertulians de «La Marimorena» de 13TV

L’alcalde de Sant Pere de Torelló participa en un debat a Madrid, en terreny hostil

Jordi Fàbrega, a "La Mariromorena"
Jordi Fàbrega, a "La Mariromorena"
Redacció Osona.com
14 de setembre del 2015
Actualitzat el 15 de setembre a les 16:43h

Jordi Fàbrega (ERC), alcalde de Sant Pere de Torelló, vicepresident d’ERC Osona i diputat a la Diputació de Barcelona, es va traslladar el dissabte passat, 12 de setembre, a Madrid per parlar en una debat sobre el procés sobiranista català i la repercussió de la multitudinària Via Lliure de la Diada Nacional. No va ser una tertúlia qualsevol, ja que es va realitzar en un terreny completament hostil: a “La Marimorena” de 13TV, un programa molt proper a les tesis del PP i en el qual els seus tertulians no tenen pèls a la llengua en expressar la seva oposició al sobiranisme català, en moltes ocasions fins i tot de manera barroera.

El debat es va emetre en prime time, a dos quarts de 10 del vespre, i també va comptar amb la participació del candidat del PP a les eleccions del 27-S a Catalunya, Xavier Garcia-Albiol. L’osonenc no es va arronsar, com podeu comprovar al vídeo.

Fàbrega ja va avançar en el seu Twitter que anava a “un diàleg de sords” però va argumentar que pretenia posar dubtes en alguns dels seguidors del programa que votaran el 27-S. També va explicar que, en acabar el debat, la ministra d’Agricultura, Isabel García Tejerina, li va dir que “mai” ens deixarien “marxar”.