L'Open de Tennis Taula de Vic reuneix uns 300 palistes d'arreu del món

El català Marc Duran, entre els favorits

Redacció Osona.com
04 de setembre del 2015
Actualitzat a les 17:59h

Andrew Baggaley, de cara, en una final de l'Open Internacional de Vic de Tennis Taula. Foto: David Fajula

Aquest cap de setmana, dies 5 i 6 de setembre, es disputarà al pavelló d’esports Castell d’en Planes de Vic la trentena edició d’una de les competicions de caràcter obert de més prestigi a l’Estat espanyol, l’Open Internacional de Vic – Gran Premi Diputació de Barcelona de tennis de taula. El torneig reunirà 300 palistes provinents de diversos llocs del món.

En aquesta ocasió, entre els favorits es troba un jugador català: Marc Duran, del DKV Borges, actual campió d’Espanya. En Marc, però, tindrà rivals molt difícils de batre, com ara el portuguès del conjunt francès ASTT Miramas o el romanès del conjunt andalús Hispalis Sevilla, entre d’altres participants d’alt nivell.

En noies, la competència també serà molt dura tot i que les favorites són, un any més, les jugadores xineses de l’UCAM Cartagena, Wang Zhipei i la nacionalitzada espanyola, Maria Xiao, actual campiona d’Espanya. Les principals rivals de les xineses seran la ucraïnesa del Vic TT, Natalya Prosvirnina, i la romanesa Iulia Necula.

En la prova adaptada, els principals candidats al triomf són Jorge Cardona (CAI Zaragoza) i Jordi Morales (CETT Esparreguera),  “medallistes” en els Jocs de Londres i del darrer Campionat del món celebrat a Pekín.

Les finals d’aquesta competició es faran el diumenge entre les 11h i les 13:30h.
Arxivat a