Ramon Espadaler: «Des del nacionalisme s'hauria d'aplaudir la proposta d'Unió»

El cap de llista democratacristià pel 27-S assegura, en una entrevista a El 9 Nou i avançada per El 9 TV, que el seu partit és l'únic que pot dialogar amb tot l'arc parlamentari

Redacció
03 de setembre del 2015
Actualitzat el 04 de setembre a les 8:01h

Ramon Espadaler, al Cercle del Liceu . Foto: Adrià Costa

El cap de llista d'Unió pel 27-S, el vigatà Ramon Espadaler, assegura que "des del nacionalisme s'hauria d'aplaudir la proposta d'Unió perquè, si no existís, hi hauria una franja que només tindria l'alternativa de la Declaració Unilateral d'Independència o de l'abstenció". Ho ha dit en declaracions a El 9 TV, en l'avançament d'una entrevista que divendres publica El 9 Nou.

Espadaler considera que "compartim diagnòstic en relació a la situació actual [amb CDC] però diferim en la teràpia". Segons el democratacristià, "Convergència fa una aposta perfectament legítima que és assumir el programa d'ERC amb una proposta conjunta, la Declaració Unilateral que és per definició la negació del diàleg" i creu que Unió és l'únic que podrà parlar amb tot l'arc parlamentari després de les eleccions.

El vigatà, que ha repetit la consigna que "cal molt coratge per ser moderat des del catalanisme", també ha parlat de les eleccions municipals. Diu que els resultats "ens van donar la raó que era bo sumar" Convergència i Unió i ha aplaudit l'acord amb el PSC perquè dóna estabilitat.
Arxivat a