Moment àlgid de la festa major de Santa Eugènia de Berga

La gresca s'allargarà fins al proper dilluns, 7 de setembre

Erik Marin
03 de setembre del 2015
Actualitzat a les 17:16h
El Tallagespa Motorshow, una de les activitats més divertides de la festa
El Tallagespa Motorshow, una de les activitats més divertides de la festa | Adrià Costa

El gruix d'actes de la festa major de Santa Eugènia de Berga se celebraran a partir d'aquesta nit de dijous 3 de setembre, a partir de les vuit, amb la gimcana nocturna, el sopar i el concert d'Acústic Covers. A partir d'aquí, la gresca ja no pararà fins el proper dilluns.

Divendres, l'activitat començarà a la tarda. A partir de les set es podrà gaudirde la rua de carnestoltes d'estiu i de la cercavila de catalanets amb batucada. Deprés, a les deu de la nit, hi haurà sopar d'entrepans mentre es faci el pregó de la festa major i la presentació dels nous pubills 2015. Seguidament, el Carna SEB presentarà un nou espectacle. El dia acabarà amb un punxadiscos, un canó d'escuma, una festa electrònica amb Dj locals i l'actuació de Xevi Abril, component del grup Tumbaos.

El dissabte encara vindrà més carregat d'activitats. Al matí, es diputaran partits de futbol base. A la tarda, a partir de 2/4 de 5, començarà una Cronoescalada per a totes les edats. A les cinc, donarà el tret de sortida el 7è Tallagespa MotorShow i a les set es realitzarà un espectacle familiar amb el nom de “petit Nord Est” a l'Ajuntament. Un dia més, es farà un sopar popular, a partir de 2/4 de 9, acompanyat de monòlegs i karaokes. La nit acabarà amb el ball de gala a càrrec de Xarop de Nit i el concert musical de Boys Damm.

Diumenge, 6 de setembre, al matí es farà la missa de festa major, a més, d'una exhibició de partides ràpides d'escacs. A les 11, hi haurà el Kapla, un joc de construcció amb peces de fusta per a totes les edats. Mitja hora després, els gegants i grallers faran la sortida des de l'Ajuntament. El futbol tornarà a les 12 hores del migdia.

A la tarda, hi haurà concert al cafè Venus a partir de 2/4 de 5. A les sis, la Cobla Ciutat de Manresa farà una exhibició de sardanes a la plaça major. A les vuit serà l'hora del ball de Gala Venus i, en acabat, tots els assistents podran gaudir de sopar d'entrepans. A 2/4 d'11 de la nit, es tancarà la jornada amb la representació de teatre, "Terra Baixa".

El dilluns, 7 de setembre, serà l'últim dia de gresca. El dia començarà aviat amb esmorzar i xocolatada a partir de les nou del matí, seguida d'inflables, un campionat de truc i després, festa de l'escuma a la plaça Major. A les 5 de la tarda, es disputarà el Pàdel infantil i a les 7 el ball amb Zdzislaw Grygus. Santa Eugènia de Berga posarà punt i final a la seva festa major amb una nova representació de "Terra Baixa".
 

Programa de la festa major