El barri de la Serra de Sanferm de Vic està de festa

Les celebracions, entre el 2 i el 6 de setembre

Erik Marin
02 de setembre del 2015
Actualitzat a la 13:32h
La festa major del barri de la Serra de Sanferm de Vic començarà aquesta nit de dimecres amb una actuació de swing i un taller d'iniciació al Lindy Hop a partir de les nou del vespre i una sessió de Jam. Serà l'inici de cinc dies d'activitats.

El dijous hi hauran les tradicionals partides de punxats amb equips formats entre casats i solters a partir de 2/4 de 10 del vespre. 

Divendres, 4 de setembre, se celebrarà el concert jove Sound Ferm a càrrec de Núria Graham, Sybarites, Greska i PD Rastes a les deu de la nit.

Dissabte, a partir de les quatre de la tarda, es jugarà a la petanca i més tard, a 2/4 de 10, començarà la caminada nocturna i les partides de jocs de taula.

Diumenge, l'últim dia de gresca, serà el dia més complet. A les deu del matí se celebrarà la missa, seguida de la xocolatada i, a les 12 del migdia, de la popular pedalada. Després, es farà el gran dinar popular que se servirà a partir de les dues del migdia i tindrà un preu de sis euros. La tarda començarà amb partides de bingo a les quatre de la tarda i un concert acústic d'Artús Roca a les cinc. A continuació, a les sis, es farà el Contrapregó de les festes i a 2/4 de 7 es realitzarà l'última activitat de la festa major, el festival de patinatge.
Arxivat a