Pau Uriel i Ignasi Arumí exposen a l'Espai Romeu de Vic

La mostra de l'escriptor i l'il·lustrador es podrà veure fins al 3 d'octubre

Erik Marin
03 de setembre del 2015
Actualitzat a les 17:28h

Postal sobre l'exposició “La rutina del saltimbanqui Foto: Ajuntament de Vic
 

Pau Uriel, il·lustrador, i Ignasi Arumí, escriptor, presenten la seva nova exposició a l'Espai Romeu de la Biblioteca Joan Triadú de Vic a partir del 3 de setembre. La mostra porta el nom de “La rutina del saltimbanqui”, un llibre de poesia il·lustrada fruit de la col·laboració entre tots dos artistes.

L'exposició es podrà visitar fins al 3 d'octubre i se centra en les il·lustracions del llibre. És un recull de petits versos units en diferents contes. Cal destacar que totes les il·lustracions realitzades al llibre han estat dibuixades a mà i, seguidament, pintades digitalment. Els artistes pretenen mostrar històries vives, amb colors i molt intenses, per tal d'endinsar a l'espectador dins de l'obra.

La inauguració de l'exposició i la presentació del llibre, a càrrec dels propis autors, es durà a terme aquest dijous 3 de setembre a partir de les set de la tarda.

La “Rutina del saltimbanqui” és el tercer treball conjunt d’aquests dos artistes, que ja varen col·laborar en els llibres “Boira baixa” i “Contes i colors de Gàmbia”.
Arxivat a