L'equip femení del CN Vic, tercer al campionat d'Espanya de Triatló

Victòries aquest cap de setmana també d'Isidre Bancells, Eduard Aguilar i Oriol Moreno

Erik Marin
01 de setembre del 2015
Actualitzat el 03 de setembre a les 18:39h

Podi de Sara Loerh, Marta Sanchez i Núria Peix del CN Vic. Foto: CN Vic-ETB

Les triatletes del CN Vic Sara Loerh, Marta Sánchez i Núria Peix van obtenir aquest dissabte a Altafulla la tercera posició al Campionat d'Espanya de triatló olímpic en categoria elit. Les noies van haver de superar condicions molt dures, a causa de la calor.

Aquest va ser el triomf més important de l'equip del CN Vic. De la categoria masculina, Cristian Baizan va ser 34è lloc i Iñaki Baldellou, va haver d'abandonar. En altres categories, els triatletes Pep de la Mora, va fregar el podi aconseguint el quart lloc al grup d’edat 35-39 anys; Toni Manzaneque va quedar 29è grup d’edat 35-39; Jordi Ramos 24è al grup d’edat 25-29; Carles Fuente 20è al grup d’edat 45-49, i Belen Salomoni va ser 5a al grup d’edat 25-29 anys.

Halfultraebre

D'altra banda, aquest dissabte, el també triatleta del CN Vic Isidre Bancells va guanyar la Halfultraebre, una travessa nedant del riu Ebre de 15 quilòmetres. Bancells va formar equip amb Oriol Moreno que va fer d'assistència i van dominar la prova fins al final amb més de vuit minuts per sobre del segon classificat. Va aconseguir un temps de 2 hores 52 minuts i 22 segons.

La Volta del Serrà

Aquest cap de setmana va ser propici per dos membres més del CN Vic, Eduard Aguilar i Oriol Moreno, que es van endur la victòria a la Volta del Serrà de Sant Feliu de Guíxols; una travessa per parelles on combinen caiac i natació en una distància de 7000 metres.