El barri del Rossinyol engega les festes de Santa Eugènia de Berga

Actes del 27 d'agost al 13 de setembre

Tallagespa Motorshow.
Tallagespa Motorshow. | Adrià Costa
Erik Marin
27 d'agost del 2015
Actualitzat a les 16:18h

Edició passada del Tallagespa Motorshow. Foto: Adrià Costa


Un any més, el barri del Rossinyol serà l'encarregat d'iniciar la festa major de Santa Eugènia de Berga. Donarà el tret de sortida aquest dijous a les nou del vespre, amb el cinema a la fresca. El relleu l'agafarà la resta del poble a partir del dimecres que ve.

De moment, aquest cap de setmana el Rossinyol ha programat un grapat d'activitats que es clouran diumenge amb un esmorzar, un dinar popular i un ball de sardanes durant la tarda.

Programació oficial

Dimecres, 2 de setembre, serà el moment de la festa major, amb una de les novetats més destacades: la disfressa de carrers. Cada carrer ha de dedicar la seva disfressa a un color que no serà descobert fins al seu guarniment.

La gresca continuarà dijous 3, amb una gimcana nocturna i un sopar-concert. Al divendres 4 de setembre, la música serà la gran protagonista de la tarda amb la rua de Carnestoltes d'estiu 3r Carna SEB. A més, hi haurà una cercavila de "catalanets" amb batucada. Al vespre, la plaça Major acollirà un sopar d'entrepans, el pregó i la presentació dels nous pubills. I la nit, la música i la festa pel jovent continuarà a la zona esportiva.

Al dissabte 5, es podrà gaudir de diversos partits de futbol base, a més del clàssic Tallagespa Motorshow i l'espectacle infantil que donarà pas a la disbauxa nocturna amb el sopar popular, el ball de gala i els concerts. Cal destacar, com a novetat de dissabte, l'organització per part dels “Arreplegats” d'una Cronoescalada per a totes les edats.

Diumenge 6, serà el dia en família. A la tarda se celebrarà el cafè concert amb l’orquestra Venus, i hi haurà futbol, sardanes i ball de gala, i a la nit la representació de l’obra de teatre "Terra Baixa".

Més endavant, ja al dilluns 7, el protagonisme serà pels més petits amb xocolatada, inflables i canó d'escuma, entre d'altres. La tarda tindrà la darrera novetat d'aquest any, el Pàdel infantil.

Paral·lelament, durant tots els dies de festa major es podrà gaudir de l'exposició de manualitats al Centre Cívic i hi haurà un concurs de fotografia Instagram.

Els encarregats de posar el punt i final als tres caps de setmana de disbauxa seran les festes del barri de l'Arumí. Durant el cap de setmana dels dies 12 i 13 es realitzaran les últimes activitats de la festa. 
 

Programa de la festa major de Santa Eugènia de Berga (PDF)