Sant Hipòlit rebutja hissar l'estelada al balcó de l'Ajuntament

SOM Voltregà-AM i PSC-CP consideren que les banderes penjades a la façana del consistori i al Pavelló Municipal són suficients

Redacció
17 d'agost del 2015
Actualitzat el 19 d'agost a les 17:54h
Una estelada.
Una estelada. | ReusDiari.cat

Una estelada. Foto: ReusDiari.cat


Sant Hipòlit de Voltregà mantindrà el balcó de l'Ajuntament sense estelada. Així ho va acordar el Ple extraordinari forçat pel grup de CDC la setmana passada i que reclamava que es pengés la bandera al consistori abans del 27-S.

La proposta va ser rebutjada amb l'abstenció de SOM Voltregà-AM i PSC-CP i el vot de qualitat de l'alcalde perquè consideren ja hi ha una estelada penjada a la façana del consistori i al Pavelló Municipal, a més dels cartells de "Municipi per la independència" a les entrades del poble. El ple va ser tens, especialment entre l'alcalde, Xavier Vilamala (PSC), i el cap de l'oposició, Joan Turró (CDC).
 
Per altra banda, Turró també va reclamar una ordenança municipal que reguli les instal·lacions de radiocomunicació i l'encàrrec d'un estudi per la instal·lació d'una antena de Movistar que, segons Turró, podria afectar la salut de les persones. Aquestes propostes també van ser rebutjades per SOM Voltregà-AM i PSC-CP.